Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Thursday, March 5, 2009

st0ry hari ini...~

hahahaaaa....pic aku+elin tgh kebuhsanan mendengar 'bebelan' PM Dr n0rlida[perf0rmance mgt nye lect]... ntahla...klu ku flashback balek...setiap kali class nie[4-6ptg khamis] ku musti men2..kekadang tid0..2p0n ny0rok2 blakang owg dpn..hahahaaa...klu aku d0k sblh si elin ni,k0mpom2 kami akn tid0..die tid0,aku tid0...aku tid0,die pon tid0 gak...hahahaaa...

tp bkn aku s0wg je..bdk len p0n ade..siap ley nyembang2 cm kt kdai mamak agy..tp lect 2 wt b0d0 ajer..xpnh tgur kit0rg..2 yg kami sume nek lemak..kekdg akurs...aku g class die semata2 nk sign attendance jer..huhuuhu..pe la aku nih..niat xbt0l..ish2...




1 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

w0ooo..
main2 dlm class cikgu yek..
nnt nk rep0t kat lanun kat pulau layang2 tuh!
r0ger222~~~~

 
Template by suckmylolly.com