Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Saturday, March 28, 2009

28hb 3 pnye st0ry

smlm LANUNKU da slamat smpai kuching..mlm 2 aku de sessi kaunseling ngn die...aku luahkan sume pe yg aku rs dlm ati nie...abes kne sembur la die...geramm punye hal..tp cm bese,die pnuh ngn self defense..huhuu..aku trus trang ckp kt die..''sumtymes yg rs i'm nothing 4 u..ssh ke nk tp0n+msg gta0 yg abg da kuar+slamat smpai mn2??? die jwb ''xtpon bkn xsyg.xmsg bkn xcnta,k''. waaa~ tekedu aku...de pepatah nmpk die nie..hahahaaa...

aku ta0 die syg aku...tp kekadang aku rs cm die xingat kt aku lgsg..cmne aku ingt kt die..hurm,adakah sume laki cm ini??ata0 hnya MOHD SAYUTI SHAMSUDDIN jer punye cara+pkrn yg peliks ini[xsuke ckp i l0ve u slalo0o0..k0n0nye,xde excitement klu da slaloo wish+say..]...huh!!! xpaham aku...

dalam marah2,aku de wt request+demand sumthing kt die...aku nk die belikan 0le2 kt aku nnt...hahahaa..padan muke abg... uweekkk~

2 telah mengomen :):

Suzana Hazes™ said...

huk3
cian lanun kene sembur(cam bomoh plak..hehe)
waaa besh ni pe lg mintak la manyak2
mutiara ke
permata ke
berlian ke./
hik3

Fatin Farhah said...

bior pn entry dah lama..tapi saya ttp nak komen..hik3..
ada persamaan antara en.lanun ngan hubby saya..huk3..ayat.."xtepon..xmsge..xsemestinya xsyng" ayat yg paling saya benci dgr bila dier kena p mna2..ngeh3

 
Template by suckmylolly.com