Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Monday, March 30, 2009

mysteri0us calling..

1ari ni aku xde class..jd nyer,pg td aku bgn agak lewat sket..terbangun pkul 10.15am..2p0n sbb aku terasa vibrate kt sblh bntalku..ku raba2+carik2 dimana nsetku itu,dan terlihat de 1misk0l dr no umh cntaku...errrmmm[tetb rase cm peliks sgt nape no umh cntaku tp0n aku??de pe2 ke???] sbb rs ingin ma0 sgt ta0 pe ke halnye,aku p0n trus bgn..ligat mencapai t0wel dan trus g mndi...da siap sume+testing s0re[mn ta0 maseh de lg bau s0re bgn td0]hhuhuuu...dah yakin sore ku n0rmal cm owg da bgn awl2 pg......ku brani kan tgn_diri ini tuk tp0n kembali n0 umah cntaku...tutt...tutt..tuttt[berdebar giler dlm ati nie..tak0t!!! nk ckp pe nnt???]huhuuu


aku : aslkum..aaaarr...errmm..[ble ku psti yg angkt 2 s0re pmpuan=mama lanunku,bru ku bers0re] ni mama milah ea??ni shafiqah..mamapakcik sehat??td de ape eh mama tp0n shafiqah??

mama nye : sehat alhamdulillah..pakcik p0n da makin sehat.td mama tp0n xda apep0n..shafiqah de class ker td??

aku :a'ahh...[tepkse la menipu sunat jap..xkan nk kantoikan kt mak mentua yg aku bgn lmbt..kekeekee]..2 yg td xangkat..s0wi eh mama..de ape sbnrnye,mama??[maseh mencurigai knape mama die tp0n aku tetb]
mama nye : ni haa...mama nk tnye nie..ble shafiqah mule cuti??
aku : cuti??erm.20hb 4 ni da start pekse..kire ttgh bulan 5 cmtu la stat cuti sem smpai awl bulan 7..[maseh pelik sbb xpnh2 mama die tnye bile ku cuti,.huhuu]
mama nye : 0o0o..lame jugak la shafiqah cuti..xpe2,mama nk tnye itu je..ni haa,mama ingt nk suruh alang[panggilan lanunku kt umh] balek+mntk cuti nnt...ari 2 alang kate nk balek bln 3 ..ni da nk mas0k bln 4 da..xcuti2 agy..2 yg mama ingt nk suruh die amek cuti same ngn ms shafiqah cuti.senang sket...
aku : o0o0o..2la..shafiqah p0n slal0 gak tnye kt die ble nk cuti..lgp0n,kwn2 die ramai da cuti,kan..die xde pluang agy..
mama nye : tulah..xde org nk gntikan alang klu die cuti..tp xpela,nnt mama bncg ngn die..shafiqah de class ke lg pasni?? blaja el0k2 ye..
aku : ye..mama..shafiqah ingt 2..sayuti p0n slal0 suh shafiqah blaja..huhuu..k,lah mama..da nk mas0k class ni..erm..aslkum mama..
mama nye: ye..wslm..jage diri baik2 kt sne.. (=

waaaaaaaaaaaaaaa.....gile kental aku brani nyembang ngan mama lanunku..huhuuu..padahal dlm ati ni,hnye tuhan jer yg ta0..huhhuu...sbnrnye,aku mang xnk biasakan dr rapat ngn mama die..sbb aku tak0t kang nnt xde pe2 ngn die.aku xnk nnt,bile de mslh ngn die,aku akn crik mama die..ngadu2...aku xnk cm2...biarla,smpai kami de ikatan,baru aku serius rapat ngn mama die.. huheee....tp aku maseh agy tertnye2...knape mama die sebok tanyekan bile aku cuti???ermmm..apakah rahsia+prancangan mama die???errmm...biarla..aku malas nk pkr bkn2..nk2 skang ni aku ngn lanunku maseh diambang 'pergelutan'..hahahhaa...ayat p0y0 gler..kekkeee


aarrgghhh..nape la disaat aku ngn die tgh ade pr0bs sket,mama die dtg seperti mewakili dirinye tuk memujuk ku..huhuu..trus aku rs cm xjadi nk majuk+mkn ati ngn die lame2..huhuuhuuu...

serius ku ckp...kuarga2 die mang sgt mesra alam..bile aku g jmpe mama die kt umh 0r makcik2 die yg len,dgn mudahnye dowg bhskan diri d0k mama+mak ude+mak ndak kt aku...dowg wt aku+layan aku cm kuarga dowg gak..2 yg aku rs senang ati je bile tiap kali die bawaku jmpe kuarga2 nye....(=

3 telah mengomen :):

Suzana Hazes™ said...

waaaaaaa
beshnye kalo bek2 ngn mentua
nti mentua syg...hik3

~ceRRy beRRy~ said...

wawawawa...
de green light nmpk nk g dating..
ngeh3...
haaa..xde le kamo nk jeles2 ngan ku pasni..hehe..
xde le kite nk lawan gusti dah..
kahkahkah....
semoga bahagia dgn sayuti... :)

suehaz4429 said...

bestnyerr mertua die syg die!!haha..
bgus la tu...
sue ni biasa jer..
akak die y xkawin lagii tu suke report kat mak die perangai sue ni...huhu...
sedihh oooo...
akak die jeles ngn sue kottt..huahua...

 
Template by suckmylolly.com