Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Tuesday, March 10, 2009

impressed with my seLf..

weeeeee~
xta0 nk ckp cmne....ermmm,pg td aku da dpt result 4 my 1st test tuk paper HRD..
class lg 1 khabarnye,ramai dpt 0 n 1 jer..s0,sbb 2 aku rs tak0t sgt nk dpt paper nie..n td da dpt..tyme lect called my name,ati aku da debar2 da..lect bg paper ku,n that tyme,aku xbrani agy nk tgk my result..sbbnye,si rushdi classmate ku yg ms 2 d0k dpn aku sh0w off his result..9/10[ala,markah tnggi brani la sh0w off]...n dgn pedasnye,die s0und wana yg juz get 3/10..2 sbb ku tak0t nk tgk,.kang xpasal2 ku gak kne s0und..huhuuhu

treng...treng...treng....
aku ngn brani nyer[padahal tak0t2 agy 2] intai la mark aku..n the 1st word kuar dr mulut aku..IMPRESSED..i got 10/10...huhu..sume kwn2 t'dekat ku tekejut nape aku m'jerit..alkisahnye,kec0h la bhgn blakang class 2..tp bkn aku s0rg jer dpt 10/10..but elin got it to00[ala,teman tid0 ku tyme class PM]huhuuhu...

ntahla..aku tekejut sgt...sbb tyme aku jwb s0klan test ri 2,mang aku xconfident lgsg sbb aku de point tp elobrati0n nyer kureng sket..so,hantam aje based on bygn yg aku nmpk tyme study sblm nie..hehe...da pic 0f my result..

klu tgk bek2 jwpnku....dah la aku jwb kt blakang ketas s0klan jer.plus only 1page..hurm,,mgkin rezki aku kot..huhu..lect aku ckp,most of student pusing2 jer jwpn..2 yg ley dpt sket..naseb aku bek even hantam aje..huheeee...

1 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

hehe..
good job sweetie...
:)

 
Template by suckmylolly.com