Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Tuesday, March 24, 2009

kuching la plak~

erm..ari ni my LANUN g sailg ke kuching lak..sblm kuar blayar,die de tp0n aku...tp,aku xpasan yg die tp0n aku sbb tyme 2 nsetku silent m0de...hurm...then dpt msg nie....

LANUN : abg da kua blayar ke kuching ni.jge dri
AKU : ku kan merindui kam0..
LANUN : ye,jge dri bek2

arrrghh,...sedey nye ati nie..xde p0n kata2 r0mantic+jiwang dr die..abg,it is hard 4 u t0 say ??? erm...aku ta0 die punye alasan sndrik nape xnk slal000o0o say that word...tp,ketahuilah ku sgt suke ma0 dgr that word everyday+everytyme fr0m his heart+mouth...
hai apalah naseb dri aku ini....[hati ini merintih]..ku ta0 jauh di sudut hatinya,die menyayangi diri ini..there's no such thing t0 say L0VE regularly f0r him..but,indeed he l0ves me s0o0o0o much..that what i can't understand this unpredictable pers0n...weeee~


3 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

alahai...
xmo la sedey2 ek..
xpe2..kang die dh x bz.. mst kembali normal mcm biasa...
smile~~~~~
(^____^)

Raihanna said...

sabar ek roscha.. jom2 weng2 ngan rai nak x.. rai nyanyi satu lagu untuk kamo... tapi rai nye sore x sedap... isk2....take care...

Suzana Hazes™ said...

alololo ciannye die~
sabar ye roscha~
xpe roscha 1 day msti die ckp i luv u~non-stop..
ngeeeee

 
Template by suckmylolly.com