Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, February 13, 2009

t0long ku usaikan persoalan ini...

pg td aku bekfest kt kdai abg mat kt fakulti aku 2 je...niat mang nk mkn kuey2 jer sbb awl g nk isi per0t ngn mknn berat...belek punye belek kuye2 yg de kt situ,tetb aku nmpk 1 kuey nie..die mcm lepat tp bkn lepat..[lepat liat+pisang p0n aku suke]..huuuu.. bli la 1 je sbb nk try sdp ke x..n0t bad,ley trime anak takak ku..tp yg pr0bs skang,aku xta0 nme kuey nie [tp yg aku ta0,de tepung .......nme blakang 2 xta0]. tnye kwn2 aku,di0rg p0n xta0..huhuu..pastu,aku anta mms kuey ni kt LANUNku [dgn hrpn abg ta0 nme kuey ni]....
:::message mode:::

aku : kuey ape ea ni??
abg : xtau la,..nape??
aku : nk ta0 la..sbb suke mkn kuey ni..td de beli kuey ni..sdp....
abg : o0oo0...abg xtaula..xmkn kuey2 manis nie..[crewet t0l LANUN aku nie..]
aku : erm,xpela..bye...

a few minute later...on da way nk g class,tetb tersembul 'tepung talam' dlm otak n ditutur kan oleh mulutku..tyme 2 gak aku msg LANUN

aku : abg,yg rs kuey nie tepung talam laaa...
abg : salah
aku : yg rs btol..
[abg ni,jwb cm nk x nk jer..ermmmm :( ]
aku : xpela,...s0wi kacau..[majuk la k0non2 nye..]

'' You know I can’t smile without you.. I can’t smile without you.. I can’t laugh and I can’t sing.. I’m finding it hard to do anything.. You see I feel sad when you’re sad.. I feel glad when you’re glad.. If you only knew what I’m going through.. I just can’t smile without you" berkumandang... [it's my LANUN ringt0ne call]

abg : aslkum..wtpe 2?? abg ngah duty watch la skang ni..sbb 2 td bls msg yg cm2 je..
aku : ye..xpe..tp duty watch 2 pe?
abg : duty la..4jam r0tate,3 jam watch..kan skng ngh ni abg sailing..
aku : oo0o0kk...lupe lak..huhu...xpela,abg duty la..td justnk ta0 je pe name kuey 2..tp t0l ea bkn tepung talam??
abg : ye..bkn..tepung talam 2 kan yg kt dalam talam..wane iatm bwhnye,ats putih[tepung]...
aku : a'ah la..ye x ye gak...xpela,nnt yg cube tnye yg pakar..huhuu...k,abg smbung la duty 2..sowi psl td ea..
abg : xpe..ang tak0t yg majuk lak..2 yg abg tep0n nie..k,blaja lekl0k..aslkum
aku : ye..wslm..take care
[waaahhh...akhirnya,reti gak nk pujuk aku..huhee]

s0...kt cni,aku nk mntk t0long korg sume kal02 ta0 pe name kuey ni..HELP ME..!!!

thanx....


2 telah mengomen :):

leha yg baik=P said...

ahaha!ko salah!kueh tu nme die tpung bungkusla..ak mmg hebat!ummph!eheh

Raihanna said...

ha ah.. nama kuih nie tepung bungkus....

 
Template by suckmylolly.com