Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, February 13, 2009

+aNuGerAh bErmaKnA+

weeeeeeeeee~ akhirnya ku dpt gak award dr ifa..aku ingt xkan dpt da sbb 1st posting die ri 2,xde lak list name name aku..huhuuhuu...anyway,thanx ifa...i'm s0 epi t0 have this award..n cute+simple award cm tuannyer..huhhuuu

| 5 sebab kenapa aku menjadi f0ll0wer kam0||

1st-----> suke tgk page kam0 yg chanteq 2..bru jd bl0gger da pndai wat itu ini [roscha...nk jd cm ifa kene la rerajin expl0re]

2nd-----> suke bace all ur entry

3rd-----> mahu berk0ngsi citer ngn kam0 [share experiences]

4th-----> nk jdkan kam0 ic0n bl0g..huhuu [pluss ma0 tmbh kawan]

5th-----> nk slal000 keep in t0uch ngan kam0..kal0 ley smpai kte kawen+ke ank cucu [kire nnt bla da jd navy wife,kte ley hang0ut sesama ble dorg g sailg..huhuuu]


cik ifa.....i'm d0ne...!!!


2 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...
thanks r0scha..
haaa..bkn stakat ble dh kawen jek..
nnti cicit ku, akn ku kawen kn ngan cicit mu yek...hahahaha

d0 keep in t0uch with me sweetie~~~~

~ceRRy beRRy~ said...

eh2..
nnti kam0 link bl0gku yg agy satu tu ek..
0ne m0re thing..
kam0 watla chatb0x dear..
senang sket ku nk wat jejak2 kasih kat sni...
hehehehe...

 
Template by suckmylolly.com