Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Tuesday, February 24, 2009

..baju busuk ku..

weeee~
cm pelik jer entry kali nie...baju bsuk???pe 2???bju yg aku peram beminggu xbasuh ke??oh tidak..bukan 2 laa...xtually,bju bcuk nie la peneman ku tiap kali ma0 tid0..pndek kata,pengganti kepada bantal busuk..huahuahuaaa....

ni la bju bsuk yg ku mksudkan..kal0 diteliti btol2 pic sblh ni,bju ni t'tera pekataan 'NAVY' n de l0g0 pe ntah kt sblh knn nie..heheeehe...bju ni sbnrnya,my lanun yg punya..de 1 ari dulu,aku de 3G die n dat tyme die pkai bju nie..s0 ngn muke xmalu,aku mntx die baju nie..kate nk wt pekasam la k0n0nnye..n 0ne more thing,aku ckp kt die "jgn basuh bju ni lps pkai ta0..trus je bg kt yg nnt..yg nk de bau abg kt bju nie".huhhuu.. es0knye,kt0rg jmpe.....sbb 2 la aku wt muke tmb0k mntx baju ni..huahuahuaa...

alkisahnye...smpai skang,aku akn pel0k cium bju ni sblm tid0..xp0n,klu tgk tv kt dpn,akn ku bwk skali bju nie..hahahahaa..k0n0n2nye,pengubat rnduku pd lanunku laa..hahahaa..n dr ms die bg smpai skang,xbebasuh bju nie..hahahaha..[punye peng0tor aku]..mcm la de lg bau asal die..huuhuhuu




alat2 peneman sblm ku tid0..bju lanun,greeny n bantal2ku..

2 telah mengomen :):

ChiLaBaey's said...

aiyooo.... ni dah kes parah ni.... sampai baju pun bawak tido.... entah baju tu dah berapa kali dibawak pegi ke toilet... melepas hajat... rasa2 ada bau tak.... kalau takde dah tentu dah bertukar bau ayaq lioq basi awak.... eeeee... ngerinye..... tak dpt nak bayang kan.... jgn marah... gurau je... :)

Raihanna said...

wah...so sweet.... besh2.. hehe... mesti terubat kan sket rindu tu... xpe2..rai faham cmne rasanya bile rindu gile2.... isk2

 
Template by suckmylolly.com