Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, February 6, 2009

part ll of my story love~~

hehee..kembali lagi tuk menyambung ceritera chentaku...

out 1st meeting ialah tyme raye 2006..taun 2,aku raye kt umh(pb)...n die da tntu2 raye kt kpg die kt tjg piandang,pb(xtually,dkt je ngn umh aku..15mnt da ley smpai..) ari yg ditunggu da smpai...
kt0rg p0n wt la jnji temu..katannye,die akn de kt busten pb area kul11..so,aku p0n memberanikan dr pergi la busten..tp...mak abah aku xta0 p0n yg aku g jmpe die..pndek kata,aku xpnh gta0 mak abah psl die g even aku bekwan ngn die...huhuu,..tr0k kan aku..

aku memandang ke arah jam tgn..nk dkt kul 11 da..bek aku g tunggu kt busten 2..(sbnrnya..1/2 jam da aku da smpai sne(excited pnye cte..),,tp aku buang ms d0k tnggu kt dpn kdai foto seberang busten 2..huhuu..aku p0n melangkah menuju ke destinasi..smpai sne,aku msg die tnye da ktne..die kata jap g smpai...
5mnt ps2...nset bunyik...
die : aslkum..dakt ne.?boy da smpai..
aku : ye..gurl kt busten la..kt kusi2 sni..
die : yela...tp kt ner????pakai bju pe??
aku : kemeja belang2+suar jean...haaa...boy pkai bju kuningkan...gurl da nmpk..jln dpn g..
die : ok..
tap...nset terletak..n mata kami memandang...auucchh..huhuu

bertemula 2 hati yg xpenah bersua..makin die dkt...makin bedegup kencang ati ni..



da jmpe...kami p0n g la KFC(2 je tmpt yg sesuai tuk dating kt pb 2..hahaaa)..smbil jln 2 die kat 'naseb gurl xtinggi..klu x,da sme tinggi gurl ngn boy..'huhuu.. (yela..die 2 xttinggi mn p0n..tp c0mey je..huhuu)..smpai kt KFC..da order sume..nek la atas..(ta0 x,aku order per je??aku order air strawberi je..malu+segan nye hal nk mkn dpn die..hahaa..rsnye...sume pmpuan cmni kot klu 1st date..tp die de la order nugget2+bege tuk die mkn) da duduk...die p0n stat la nyembang ngn aku..die tnye aku jwb sepatah..hahahaa..cian die..aku ni mn reti nk nyembang...kekee..

sbbkn aku xmenyembang sgt...die pnggl along+angah die j0in skali,...mak aihh..!!!pe hal lak..malu r aku klu al0ng+angah die de,..tp die bedegil gak s0h dorg dtg..alasannye,klu de dorg..aku xde la malu sgt..ley myembang ngn dorg skali...(haiyaa...aku xreti smbg laa...xke unpredictable abgku sorg ni???)smpai je dorg..(kire al0ng+angah org petama yg ta0 psl aku+tgk aku face to face) aku da cm malu2 kucing+pns punggung da d0k kt kusi 2..naseb al0ng+angah semp0i+ramah.(cm die gak..byk mulut..huhuu)boley x..tyme aku dok jwb pertanyaan angah die..tetb msg ms0k..'haaa..kan ok cmni..' byk la ok,abg oii...

sejam da kt KFC,die+al0ng+angah mntk dr nk balek da..upe2 nye..dorg nk balek tlok intan nek bus..o0o0oo...ok..abesla ceritera chentaku disini. overall,1st date kami ditemani ngn al0ng+angah die..huhuu..unpredictable pers0n

t0 be c0ntinued.....

1 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

wawawawa...
suspen sggh!!
hehehe... :)

 
Template by suckmylolly.com