Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Sunday, February 8, 2009

my 1st TAG

ri ni aku nk settlekan asgmt yg da lame ku 'kepamkan' dlm lapt0p nie...huhuuu

| my 1st TAG|

1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda.

2. LINK atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

3. Penyampai anugerah: |cik ifa a.k.a princess cerry berry|

  • kal0 tgk pic ats nie...da trang trangan yg ifa nie suke pink@ 'pinkh0lic'..huuu
  • sgt cumey+bek ati..
  • pangeran jantung+penglibur lara mr syed syahril
  • sdg menuntut di upsi+bakal chekgu..[may ur future c0me true]
4. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memberikan anugerah ini kepada pemenang seterusnya.

turn on t0 my st0ry lak.. :
  • | student 0f [BBA Hons Human Res0urcces Management]
currently,student of uitm shah alam..bef0re this graduate fr0m uitm segamat [dip in business study].

  • | sedang belayar dilautan asmara|
kini aku sdg belayar ngn my LANUN..da 2taun lbey,tp masih xsmpai ke disinasi dituju..harap2nye,2taun agy smpai la ke destinasi yg diimpikan[nek pelamin la mknanye]

..c0mball juni0r 56 [30 jun 2008]..
  • | l0ve t0 travel+0liday with my family|
klu cuti sk0la je,mama+abah slal0 bwk kami adk bradik g cuti2 mesia..tp stakat nie,dlm mesia+semenanjung je la...nk g 0versea xmmpu..huhuuu..tp plg jauh kami g vacati0n kt medan[awal ta0n 2005]..2p0n r0mbongan ape ntah...aku p0n xingat..huahuaaa..

..camer0n higlands..

..wang kelian..

..bkt merah..

..tasik shah alam..
  • | sukeeeee tid0|
pantang je de ms,aku msti amek pluang tuk tid0..tp dlm class,aku mang payah nk tid0 even ngant0k cmne sekali p0n..tp dat tyme,pale otak+pkrn melayang ke lain laa...hhuuuhu..dlu tyme kt sgamat,bdk2 blk aku sume ngutuk aku..'kak r0sya ni KUAT TIDO la'..nk2 klu ari jumat+s0knye weekend,mlm 2 kul 8.30pm da nek katil..s0knye bgn lewat gak..bknnyer bgn awl..huahuaahua...kt cni [shah alam] p0n cm2 gak..smpai rumateku kekdg terpengaruh..huuhuee.. [bad influence t0l aku ni]
  • | gemar wat card|
de ms+anniversary pe2 je...aku msti create my own card..tp sume2 tu tuk org2 yg tertentu je [lanunku+kwn bek+adk angkat]


..sample 0f my own card [kini milik LANUNku]..
  • | sukeeeee mkn|
haaa...ni lg 1 hobiku..pantang pr0t lapar,msti laju je g crik mkn..huuuhu..sume mknn yg sdp+halal...aku 'bedal' je..heheee..

..mkn tyme..

tp my fevret : sate+air kelapa [xcaye tgk la pic2 bwh ni]
  • | l0ve all my freNz|
selain kuarga+lanunku....kwn2 la pengubat kesepianku..tnpa di0rg,mgkin idupku xkan penuh ngan ceria+epi+warna-warni keidupan..thanx t0 all my frenz xkire dimana kam0 sume brade..u r in my thoughts..today n olwez..

..mem0ri[segamat mode]..
  • | sy0k sndrik|
mksd title diats ialah....ku suke tgkp gmba sndrik..[every+anywhere]..plus ble skang ni aku de nset camera..kemana aku g,da tentula aku akn bwk nset..s0,tnpa segan silu akn ku snap my 0wn pic with the same smile+act [i'm not photogenik pers0n]

..bus ten segamat's food court..

..dlm kete..
..dlm t0ilet..

..dlm bus..
  • | cooking???oh noo00oo!!!|
ohhh...sepanjang 21 taun nie,aku xpnh msk p0n.. [kecuali nasik+telur+megi]..tp bru2 nie...aku de try masak t0myam+aym masak kicap+pechel [sejenis mknn jawa] + kuey buah melaka
  • | blaja....wt asgmt...sume last minute|
tabiat yg sukar diubah+dikikis sjk bangku skola agy...xta0nape..bg aku,klu exam,3-4 ari sblm exam,bru start stdy..asgmt p0n cmtue gak...2-3 ari sblm submit,bru 'tekedek2' la nk search internet+refererrance sume...

..tyme final exam..

..gr0up discussi0n [kul4 kne submit,tp kul 3 bru g library wt..]


FINALLY,aku siap gak wt tag nie..ngeee..ngeee...3jam ta0 aku ngadap bnda nie mlm td..tyme nk post tag nie,tetb line wireless da xde,.aaarrgghhh,xke menduga kesabaranku..huhuu..s0,pg nie,aku bgn wt mndi+kuar g bli brg tuk msk+msk+mkn sume,aku 0n9 semata2 nk ppost ini tag.. YAHOOO...!!! siap jua akhirnya..

tag ni xkan dipaskan tuk 0rg len kerna aku xde mmbe dlm bl0g ni agy... :(



DONE...!!

1 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

ku tag kam0 lg..ngeee~~~
hehehe.. :)

 
Template by suckmylolly.com