Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Monday, June 22, 2009

chenta ini

weeeeeeeeeeeeeeeee~

seperti dpt dilihat di right sidebar aku nih...----->
ari ni da genap 2years N 6 m0nth hbgn aku ngn my LANUN..
sepanjang p'hbgn ni...
da terlalu byk liku2+ranjau2 mslah melanda kami..
tp alhamdulillah...dengn berkat kesabaran + kematangan kami berdua...[xpecially my LANUN] hbgn nie maseh trus berkekalan hingga saat nie...N sgt berd0a sem0ga hbgn nie akan trus b'kekalan tuk hati2 berikut nya... AMIN~





next st0ry....

sprti yg ramai da tahu...
hujung mnggu nie aku akan meng'FLY' kan diri ke negeri di bawah bayu tuk ketemu sama chenta hati ku disana...
xtually....ms b00king tuh...ingat nk g sne 0n 22 june = our m0thly anniversary...tp bile pkr2 balek...kang klu g sne 0n weekday...sape nk layan+bawak aku jejalan..dah tentu2 die keje..s0,tukar pkrn,pegi 0n 26june N pulang pd 29june[weekend]..
mang 0liday sakan lew aku nnt..
pastu balek sini..bengk0k abes..
mn x nye... ::
30 june--> last latihan bwk kete..
1 julai--> pg: test JPJ -- ptg : app0intment ngn dentist
4 julai--> balek shah alam
6 julai--> new sem begin....


.. membilang hari2 mendatang ngan penuh hrpn..
.. sem0ga 2 hati yg dipisahkan laut china selatan nie akn bersatu menjadi 1..

5 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
pack gler schedule kamo ujung bulan nih..
pape pn take care yep..
have a nice day kat sane nnti..

bwk blk ole2 ek..hihihi...

miss hirose said...

waaaa beshnyeee nk g sabah..
nk itot!!!!!
nti kim slm my dear ek..hehehe

Raihanna said...

amboi2... agy 3 ari je die nak fly2...
mesti hati kamo juga fly2 bersama kan...
hehe...
wahhh..best2..
nanti dating spent masa tol2 tau...
jgn terlepas sesaat pun pandang muka cinta ati kamo...
wah...seronok2...
tumpang happy skali~
take care dear...
lalalala..
samat dating..

PeNaRi LaUt said...

Cinta-cinta juga...tapi jangan lupa Maha Pencipta....hehehe sekadar ingatan bersama

r0sCha said...

ceRRy beRRy
--->ye,thanx.. i'll take care 0f myself there =)

miss hir0se
--->ley2..nnt sy g kpl kepah N kim salam kt ur dear,k.. =)

raihanna
--->hehee..mang ati ini sdg fly2...=) kan ku manfaat kan setiap detik itu..

peNari LauT
---> =) thanx the reminder.. will not f0rget it.. biar akal menguasai minda... =)

 
Template by suckmylolly.com