Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Thursday, June 11, 2009

call barring =(

weeeeeeeeeeeeeeeee~

td kul 0220 aku t'jaga dr tid0..ni gara2 my LANUN xtep0n aku le nih...mcm kebiasaan,aku akn mudah t'jaga dr tid0[bkn apa.risa0 melanda jiwa nie] jika my LANUN jnji nk tep0n,tp xtep0n..nk2 tyme die kuar ngn kekawan wktu mlm2 N tyme die seb0k menyiapkan kerja...mcm mlm nie,die perlu selesaikan kerja nye dulu...sbb PG NNT die ma0 sailing ke pulau...de emergency...pe yg urgent nye p0n aku xta0..huhuuu...

alkisah nye,bile ku t'jaga dr tid0,cepat2 la tgn aku ini mendail n0 die[m'gunakan n0 mxs]...huhh!!! die uda tid0 maaa... tp naseb bek die xmamai..N dgn kewarasan akal+kesedaran diri,die gta0 aku yg die kne call barring....!!!! uwaaaaa!!! nmpknye kedua2 kami xley cal 0ut lorh...sgt sdey.. =( nk byr bill,fulus xmengizinkan,s0 tnggu die yg byrkn bile de gaji nnt..hahhaaa][N ma0 saving sket sbb nk fly xlame lagi..weeee!!~]

nk2 pg nie die ma0 g sailing smpai ari jumat nie...[urrm,,asek sailing jew die...isk2...] tp syukur,even die slal0o0o sailing p0n,dkt2 area sbh 2 jew...xde la aku kne tinggal lelama sgt..hehhee..tp sejak 2-3 minggu nie,ati nie mer0nta ma0 die disisiku...aku kangen sama die..disbbkan die t'lalu seb0k,ada masa2 die t'lupa ma0 tp0n aku...[nie lah sshnye bile aku kne call barring]..tp itu xmenjadi mslhuntuk aku,aku akn misk0l die m'gunakan n0 umah...hahahaaa..N then he will call me back..2p0n klu tyme 2 0k..hahahaa...ermm...ntahla....even m0hd sayuti mcm nie[iaitu bile seb0k,kerja nya menjadi priority,lantas aku di lupakan], aku ttp SYGKAN die...mang aku ngaku,de certain tyme,aku xley trime ngn keadaan mcm nie...tp nk wt cmna...aku da wt pilihan tuk bercinta ngn die..jdnye,nk xnk,kene trime kerjaya die yg sedemikian rupa...N tiada sesiapa yg memaksa aku tuk m'jd awek die...aku sndri yg wt pilihan ini N akn kubuktikan yg aku xsalah dlm mencari psgn idup...tp jika j0d0h antra kami tiada atas kehendak ALLAH s.w.t,ku redha....asalkan bukan disbbkan owg tengah+ketiga...hahhaaa..peliks kan tp itulah yg ku pegang... ~_-

..hati ini xkeruan..
..ma0 die ada disisiku..
..tp apakan daya..
..laut china selatan memisahkan kami..

3 telah mengomen :):

♥FaTinFazLan♥ said...

hehehehe..xpe2 rosha..xlama agi 2..

"laut cina selatan memisahkan kami"

muahahaha..nati akan kamu rentas juga laut cina seltan itu..

nmpknyer..saya mmg free massa tue..ngeee~

~ceRRy beRRy~ said...

roscha..
dun worry ek..
xlama agy jek kamo ngan sayuti nk jmpa kan..
go...go..
xmo sedey2..hehehe..
pttla tetibe jek tgk kamo on9 ym kul 2 lebey..
ingt kamo ngigau..
nk tegur..ku tgh syok tgk movie le plak...
kehkehkeh...

pape pn..take care =)

Raihanna said...

jgn sediey2 ek rosya..
tak lame lagi nak jmpe nanti leh dating romantik2 tau...
hehe.. kalau dah lame x jumpa...
mesti masa first time jumpe balik tu..rasa cam fall in love again..
hehe..siyes.tak tipu.
senyum and ceria2 selalu ek...

 
Template by suckmylolly.com