Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, May 22, 2009

siri pemanduan bermula....

weeeeeeeeeeeeeeeee~
yiipppppiiiE...hho0o0orayyyY!!!!
akhirnya,siap suda lesen L aku ini...
seminggu 0o0o0o tnggu lesen nie..sbb klu xdpt lesen ni,smpai bile pon aku xkan ley start latihan memandu..
n es0k sudah bermula siri pemanduan aku selama 8jam[t0tal kredit hour..]


knape aku tetb ma0 amek lesen keta nie erk???padahal dr zaman dipl0ma dlu da plan ma0 amek tp akhirnya.....bru skang de kebranian ma menc0ba..huhuu
------> the reas0ns :
:: sh0rt term 0bjectives ::
senang nk jln2 crik mkn+sh0pping byk2..[xpayah sumbat brg2 sh0pping dlm b0x m0t0 dah..huhuu]
ley tukar shif ngan abah klu balek kampung..[sian kt abah slama ni,die sowg2 jer drive..apalah salahnye,klu aku dpt bg kesenangn+ke'relax'an kt die.. :) ]
lebey selamat berbanding membawa m0t0..huhuuhuu

:: l0ng term ::
senang nk pegi+balek keje
juge ley tukar shif ngn my LANUN klu g jejalan jauh2...
senang nk amek+hantar anak2 ke sk0lah..[waaaaa!!! da pkr ms depan..klu de j0d0h ngn my LANUN,da tentu2 la kne berdikari..n 4 sure,kami maseh kne berjauhan skali skala]

P/s-----> wat kawan2 yg xde lesen keta agy,bek kam0 amek cepat2...jgn nk tnggu dah terdesak baru nk amek...[lagy bagus amek tyme pas SPM] tgkla skang,aku da sgt menyesal sbb xamek lesen keta tyme pas spm dulu...n skang um0 da meningkat bru t'sedar betapa penting nya ada lesen keta ni...huhuu
.. m0h blaja memandu es0k!!!!..

2 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
r0scha..bestnyeee die dh nk ada lesen kete..
pasni leh r kite g weng2 sekitar perak ek..
singgah sebentar di umah syed...
muahahahaha....

♥FaTinFazLan♥ said...

waaaaaa......beshnyerrrr...

bila la saya ada kekuatan nak amik lesen keta????

 
Template by suckmylolly.com