Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Sunday, May 31, 2009

4 tymes in driving sch00l

weeeeeeeeeeeeeeeee~

ari ni da kali ke 4 aku g blaja memandu..
alhamdulillah,ade perubahan+peningkatan dlm pemanduan aku ini..
klu sblm2 ni,tiap kali ma0 tukar gear,mataku yg CHANTEQ ni akn turut memandang+ menjeling tgn+gear...tp skang,da ley tkr gear tnpa menjeling sepintas lalu p0n..huhuhuu...

n hari nie gak,Pak Cik J0e[instruct0r aku] melepaskan aku s0wg2 di litar side parking+3 penjuru N naik bukit...alhamdulillah,sume b'jalan lancar..cume bile di atas bukit 2,ade mslh sket..kurang mahir tuk mengimbangkan antra minyak+cluch n menurunkan handbreak..tp,aku kne la wt sl0w2 with0ut tensen2...bru ley jln kete tnpa 'gostan' ke blakang..huhuu

sgt suke pembelajaran ari nie,tp klu da lame2 ats litar...ley nek buhsan gak..huhuhuu..mn x nye,kali ke 5 aku nek bukit,tgn kiri aku ini da xmmpu nk tarik handbreak..uwaaaaa~ sgt letey..tmbahan plak aku ni bkn 'GURL KIDAL'..huhuhuu
Pak Cik J0e mula prasan akn ke'munduran' aku itu,dan cepat2 suh aku parking di starting p0int n enuff 4 t0day,... =)

..alhamdulillah...
..sgt hepi+kagum ngn kemampuan diri sndrik..
..nnt ley la weng2 ditaman ngn adek2 ku..
weeeee~

4 telah mengomen :):

♥FaTinFazLan♥ said...

jeles..jeles..jeles..nieh!!!!uwaaaa..

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
bestnye dgr kamo blaja driving...
pasni leh la bwk ifa jln2 cari makan ek...hehehe..

take care roscha =)

r0sCha said...

FaTinFazLan
---> hukhukhuk...cepat2 la amek lesen kete..nnt ley bwk en.Fazlan pusing hutan..huahuahuaa

~ceRRy beRRy~
--->yeah ifa...bkn sje g jln2 carik makan malah nnt ku bawak kam0 g jejalan umah mak mentua kam0 eh...huhuhuu

♥FaTinFazLan♥ said...

waaaa...ada oag nak kena gigit ngan hamtaro saya yg dok besepah kat blog nieh..!!

haiyakk...xpe mentang2 lar en.Fazlan keja dlm hutan..perli lar tue..

nape rosha xamik lesen kapal??leh bwak lanun kamu ronda2 laut..hakhakhak..

 
Template by suckmylolly.com