Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Wednesday, May 13, 2009

d0a s0rg kekasih

YA ALLAH YA TUHANKU....
KAU berikan lah peluang kepada MOHD SAYUTI untuk pulang bercuti pd ms yg t'dekat ini...AMIN~

..bukakn pintu hati C0 die untuk membenarkan die cuti pd ms t'dekat ini..
... bertindak adil lah wahai C0...
[mati aku klu my lanun ta0 aku post cmni kt cini]huhuu..

4 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

aminn....

ku doakan sekali..hehe

Raihanna said...
This comment has been removed by the author.
Raihanna said...

roscha.... amin2... rai pun doakan sekali biar terbukak pintu hati CO tu...puh2...

miss hirose said...

smoga doa kamu termakbul k..
doa byk2 k..amin..

 
Template by suckmylolly.com