Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Monday, May 18, 2009

berusahalah r0syayuti

weeeeeeeeeeeeeeeee~
ari nie...aku sgt cergas+sehat...pg2 lagy da mangun ngemas2 umah+basuh n sidai bju+basuh kasut+kapurkan kasut bdk2..xta0 la nape ri ni rajin sgt padahal cuace kt luar pagy nie,sgt mengg0da..klu xkuat iman,k0mpom da 'berhibernasi'..uhuhuu. abes wt sume keje,aku pon tp0n my lanun..wish gud m0rning.padahal da pkul bape tyme 2...huhuuu

sdg seb0k2 aku nagh 0n9 nie,tetb dgr ringt0ne :: i just called t0 say i l0ve y0u :: my LANUN tp0n dan ngadu padaku yg die xley wt keje.m00dy sbb..........


sbb




sbb





sbb








upe2 nye die ma0 benti mer0k0k..at least sebatang r0kok tuk sehari..disbbkan ketagih sgt ma0 mer0kok,2 yg wt die xde semangat..at last dietp0n aku dan mengadu naseb...t'kejut gak bile dgr die dlm usaha ma0 stp smoking ni..tp sbgai sorg kekasih,musti la aku sgt suke!!!sape xsuke bile buah hati ade hati ma0 benti mer0kok??[t0l x???] lgp0n,mer0kok merbhaya kan kesihatan..aku juge sgt pelik nape la ade lagi manusia maseh membeli r0kok padahal kt k0tak r0kok 2 sendrik da de gambar kesan2 merokok sgt tragis seperti ini....

[pic di ats di download dlm internet]
tp.....maseh xmemberi ape2 kesedaran pada sm0ker...knape????? kerna begitulah kuat nye kesan r0k0k pd smoker 2 sndrik....mcm la xisap boley mamp0s...haiiiiya!!!!

berbalik pd st0ry aku....LANUNKU sdg dlm usaha ma0 benti..paling kurang sebatang sehari..ok la 2 kan..xkan nk st0p drastic2...mn ley...huhuu...sbnrnya,2 jnji yg telah kit0rg wat..

--- sumwhere in the middle of April 2007 ---
abg : bile la yg ma0 kurus sket?? gmok2 ni kureng sehat..kang klu exercise,cepat letey..abg nk yg kurus sket,ley???

aku : ok...boley jer..tp dgn 1 syarat..yg kurus,abg kene benti mer0kok..deal??

abg : ok..deal


da 2 tahun janji di ikat+dipersetujui..namun baru ari nie terlaksana...sbbnye,aku juge dlm usaha ma0 mengecilkan sdikit size bdn aku ini dan mugkin sbb LANUNKU sudah nmpak usaha aku,die juga turut mao melaksanakn janji nya itu..hehee

"abg,syg kan tetap meny0k0ng usaha abg..moh sama2 kite usaha ya!!!!"

2 telah mengomen :):

♥FaTinFazLan♥ said...

alahai..sweetnyer...
en.Fazlan Pown dulu merokok..tapi pas 2 BUlan xmerokok..alhamdullilah sampai sekrng xmerokok dah..

apa agi teruskan usaha tok mengecilkan badan..sbb saya pown mcm roscha gak dulu..lucky dah tinggal 47kg jer berat dri 55kg..hua3..

~ceRRy beRRy~ said...

hehe..
alahai..c0mey lak korang ni tau!

xpe2..
meh ifa sokong gak ek..hehehe..

 
Template by suckmylolly.com