Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Monday, September 27, 2010

wanita VS teddy bear



weeeeeeeeeeeeeee~

kali ni nak bicara ttg wanita VS teddy bear.
haha.
dari pengalaman idup selama 23 thun nih.
melihatkan kwn2 sekeliling.
aduh.!
kebanyakan drpd mereka xpernah xdikepit oleh sang teddy bear.
mgkinkah wanita terlalu sinonim dgn teddy bear??
apa ada dgn teddy bear??
hurmm!

ada diantara mereka sampai penuh katil dek dipenuhi sang teddy bear.
siap xleh tdo klu x peluk teddy bear.
[mgkin hasil drpada pemberian kwn2 or sang boyfie or beli sndrik.]
ada juga yg sanggup wt request pd sang boyfie[bf] suh belikan bear2 tuk dirinya.
dan ada yang sangat teruja klu melihatkan teddy bear yang besar2 di dpn mata.
rs mcm nak peluk dan miliki kesemuanya.

tapi....
untuk saya..
minat terhadap teddy bear.
sangatlah nuetral.haha
kira xde prasaan la.
klu org bg,sy amek je la.
xkan nk tolak rezki plak kan!
tp klu xdpt,xpe.
[xdela smpai merengek2+hentak2 kaki kt lantai supermarket tuh]
huhu
xpercaya??
percayalah.
sbb sy lagi suka katil sy dipenuhi oleh bantal2 yg empuk.
lg prefer dpt frame gmba yg unik2 + chanteq2.
sbb sy suke sgt kumpul frame!
hehehee.

oklah.moh kite terjah teddy bear apa yg pernah sy miliki dan kisah di sebaliknya.

my teddies bear!

1.
tweet-tweet
dr miza [ex rumate sy di sgmt]

2.
rabbit si babbit
dr ain [juge ex rumate sy di sgmt]
3.
koma-koma
dr aleiya [my bff di sgmt]

ketiga2 pemberian ini sempena sem ter'akhir sy disne.
kire adiah pre-grad la nih!
huhu.
4.
the greeny
beli tyme di wang kelian
konon2 nk wt pelok2 kt umah sewa shah alam.
tp semlm due je kot.
pastuh,lempaQ kt tepi.
huhu
5.
upin!
heh!
ini spesel.
sbb lanunku yg kasik.tuh pon sbb dating kt tmpt men2 game di centre point,sbh.

tgk!
betui x sy ckp??
heh!

dan...
yg terakhir......
6.
kogi.~
psl munge tuh..nnt sy story mory eh.
ini jugak spesel.
sbb dpt tyme dinner with him.
soklannye: siapa yg meletakkan gmba mereka+psgn dlm wallet mereka?
2 pon bertuah je. sbb dok meja dpn,leh la die lari laju2 g tebus bear ni.

done!
then!
kembali simpan dlm wardrobe.
huhu.


2 telah mengomen :):

♥FaTinFazLan♥ said...

roscha...hahaha..banyak nyer patung =P saya lebih prefer bantal jugakk lagiii best..kan?kan?kan?

~ceRRy beRRy~ said...

comel upinnnnn! ;)

 
Template by suckmylolly.com