Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, April 10, 2009

pulang merehatkan minda jap

weeeeeeeeeee~
mlm ini mama+abah aku dtg amek aku kt shah alam ini tuk merehatkan minda dlm beberapa hari ni sblm tibanya final exam...hahaa..cian mama+abah aku.klu dekat xpela..[ni x,prt buntar-shah alam adela 4jam perjalanannye].mrk sbnrnya dipaksa olehku untuk dtg mengambil aku disini kerna aku sgt la mlas nk nek bus..hahahaaa...giler pemalas+ngada2..kekkeeeee...

mama+abah...s0wiiii..!!!!

eeerrmmm...mamaku bilang,da alang2 amek aku kt sni,die ajak abah aku pulang melaka jap..lgp0n,dr awal tahun da plan nk balek melaka,tp xjd2..ade je halangan+dugaan nye...tp ni bile aku da mntk dowg dtg,s0 mama kate xsalah klu trus ke mlaka mlm nie..waaaaa~aku ni bercuti merehatkan mnda ke bercuti tuk berjolly???huahuahuaaaaa..

pe2 p0n,kite tunggu keputusan dan hasilnye bile mana aku da pulang dr bercuti nnt.akan ku roger2 dlm blog ini nnt...heheheee
~PeAcE~

1 telah mengomen :):

JASA said...

selamat bercuti

 
Template by suckmylolly.com