Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Thursday, April 9, 2009

..letey bangat..!!

wawawaaaaaaa~
minggu yg amat meleteykan diri ini...mn x nye...last2 minggu sblm study week ni,sume assgmt+report+presentation nk kene siap dan hantar on tyme...mcm bese,aku n the geng nye keje last minute..nk x nk,t'paksa la bersengkang mata menyiapkan sume keje2 yg perlu..xckup wt kt umah masin2...kami menyiapkan nye kt library lak..abes sume tmpt da digledah kami semata2 nk siapkn benda wajib ni.hhuhu..
alhamdulillah,sumenye da settle ptg td..n0 more asgmt+presentation..disbbkan da bape malam xckup tid0..ni lah keputusannya.........
....aku...

...elin...

...anne..

..sume keletihan+ketid0ran dgn slumbernye kt dlm library..huhuu

2 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

ay0ooo...
letih sgt nmpknye yep~!!
skg dh abes keje..
s0 take a rest b4 fighting wif final exam..
chaiy0k2~~~~
=)

Suzana Hazes™ said...

aiyark!
ciannye die..
letey bangat ek wat asigment..
xpe2 pape pn..
wish u luck for final exam k..

 
Template by suckmylolly.com