Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Tuesday, September 15, 2009

balek kampung..o0o0 balek kpg..

weeeeeeeeeeeeeeeee~



16hb sept 09
sy balek...
di jemput khas 0leh my parents...
muahhahaa...

=)

reas0ns:::
1- malas nak nek bus tyme raye2 nie...tak0t...nk2 klu balek malam...
2- malas nk beli tiket awl2 ramadhan ri 2...klu beli skang,kompom2 bus tambahan..xnak la sy nek..tak0t jugak..!! huuu
3- byk barang nk bawak balek...berk0tak2+berplastik2..muahhaa
4- sbb sy anak manja!!!! hahahaaa.. ye kew????

2 telah mengomen :):

.:: Suhaidah Tan ::. said...

haha takpe kak..biar lah parents akak syg akak that why lah diorng ambk akak..hehe ape2 pun selamat hari raya maaf zahir batin yer..klu ada terkasar bahasa or ada yg menguris perasaan kew..hehe..Nak wit raya blh tak hehe :D

suehaz4429 said...

.....roscha....
umah kat ne eh??
raya nnt jemputla dtg ke umah erk..
umah sue kat kulim jerk..hehe

>selamat arii raya dearr...
maaf zahir batin..
sila amek kad raya kt blog sue eh..hi3

 
Template by suckmylolly.com