Gratisan Musik





\ budak gemok yang cintakan sang lanunnya yang haluih /

\ suke sangat tengok cite masak memasak /

\ cube-cube untuk masuk dapur dan memegang periuk dan kuali /

\ berusaha tuk menjadik seorang anak yang solehah di hati mama+abah juge kakak yang baek hati di kalangan adek-adeknya /

\ berat mulut tapi kalau dah kenal.. tahulah cmna diri ini yang sebenarnya /

Friday, January 30, 2009

saAt indaH beRsaMa laNunKu~

em...wala0p0n da 3minggu saat indah ini berlalu,namun aku maseh ingt agy..da sweet m0ment t0gether..die wt aku bhagia sgt2..!!!thanx abg... :)

recall da 1st day he back here...aku ngn semangat WAJA(tp g sne nek public transport jer...huahuahuaaa..) telah menjemput die di KLIA..katanyer,die nek flight kul 6.45pm..jd nyer....dlm perkiraanku,it's will take 2h0urs of the j0urney t0 smpai KLIA..sbb sbl0m2 nie,mang 2hours jer da ley smpai...s0,klu kul 6.45pm nek flight8.45pm cm2 da ley smpai..xp0n paling lama p0n,9.15pm..tp disebabakan kesesakan lalulintas di atas awan dania sne,kul 10.17pm bru die tersembul dpn gate ketibaaan 2..fuh,,,berejam seyh aku menunggu die..tp syg+rndu nye hal,xkesah laa....

wajah ke'menungguan'ke terhadapkepulngan dia..dlm ketak0tan(yela,sowg2 dr je aku memberanikan dr g sne) p0n ley agy tgkap pic..hahhaaaa..

nie da tahap buhsan..dlm t0ilet p0n aku ley sempat tgkp pic..menunggu si dia xsmpai2 agy..nk ilangkan buhsan,g la t0ilet..k0n0n2nye,ms akn belalu ngn pantas...haehehahehaa

FINALLY...da mcm2 pe'el aku wt s0rg2 kt airport 2, tnpa menghiraukan owg sekeliling aku yg asyek memandang kearah ku...dia p0n da tersemb0l dpn gate...saat 2,ilang sume kerinduanku terhadapnye..beberapa saat,aku terpegun+xmmpu nk berjlan kearah dia..aku hnya mmpe terduduk sja di kusi...after dia melemparkan senyuman+melambaikan tngannye kearah ku,bru ku sedar yg aku da jd barbie doll..hahahaha...cpt2 aku g kt die n salam die...

malam 2 gak,aku f0ll0w die balek umh die(telok intan)..padahal,pg td die xbagi aku ikot..sedey jer..tp mgkin da mlm sgt,diexbrani nk bg aku balek sorg2...jdnye,die p0n bwk la aku pulang ke kampung halaman...hehheee..best seyh.!!n 4 da 1st tyme,aku nek bus sesma die.. :)

piccha nie tyme kit0rg g sunway carnival kt seberang prai,penang...da nearest place fr0m parit buntar to dating..hahhaaa..


n this 1,die nye hal la nie...lom sempat aku nk ready,dia da snap..saje nk pekena aku la nie..huh!!tyme ni kt dlm panggung da ...xramei org,jdnye,wt cm panggung bapak sndri la ...hahaaa


1.....2.....3.....cheesEEE...kami bahagia bila bersama...:)

c0nclusi0n nya....aku sgt BAHAGIA ble die de disisiku..even beberapa ari jer we all spent tyme t0gether..die tlh memberikan yg terbaik+termampu tuk wt aku bhagia..THANX abg..

1 telah mengomen :):

~ceRRy beRRy~ said...

cik r0sya..
sile amek awards kat blog ifa ek...
hehehe..
:)

 
Template by suckmylolly.com